Onze grillgerechten worden bereid uit de Josper. Deze Spaanse schone werkt uitsluitend met houtskool en geeft de gerechten een unieke smaak met behoud van structuur en sappigheid.

Hoofdgerechten

  • Vleesgerechten

    De onderstaande gerechten worden geserveerd met saus naar keuze, verse groenten en frietjes.

  • Ribeye (220 g)

    • € 18,95

    Tip: Pepersaus met Calvados cognac

  • Varkenshaas spies

    • € 17,50

    Tip: Champignon- truffelsaus

  • Kippendij spies

    • € 16,75

    Tip: Saté saus met Seroendeng van kokos

  • Ossenhaas tournedos (220g)

    • € 22,50

    Tip: Gorgonzolasaus met walnoten

  • Lamsrack (+-350 g)

    • € 22,50

    Tip: Wijnsaus van Franse Merlot

  • Surf & Turf

    • € 24,50

    Gegrilde ribeye en twee scampi’s van de grill

    Tip: Chimichurri van verse kruiden, pepertjes en olijfolie

  • Texaanse spareribs

    • € 17,00

    Zoet of pittig naar keus gemarineerd en geserveerd met verse frietjes en koolsla

  • Visgerechten

  • Zeebaars

    • € 19,50

    Gebakken met verse Siciliaanse kruiden op een bedje van verse groenten en aardappeltjes

  • Risotto gamba’s

    • € 14,00

    Met courgette, uien en parmezaanse kaas

Hoofdgerechten 2

  • Oliva's Burgers

    Onze hamburgers worden geserveerd op een Brioche broodje, zijn 100% rund en medium gegrild uit de Josper BBQ

  • Klassieke hamburger

    • € 13,00

    Met sla, salsa, aioli en frietjes

  • Mexicaanse hamburger

    • € 15,50

    Met guacamole, nacho’s, jalapeños, cheddar cheese, sla, salsa en frietjes

  • Italiaanse hamburger

    • € 15,50

    Met mozarella, verse tomaten, rucola, sla, pesto yoghurtsaus en frietjes

  • Amerikaanse hamburger

    • € 16,50

    Met bacon, gebakken ei, cheddar cheese, sla, salsa en frietjes

  • Pulled pork burger

    • € 14,50

    Met koolsla en salsa geserveerd met frietjes

  • Vegetarische gerechten

  • Aubergine lasagne

    • € 13,50

    Gegratineerd met gemarineerde tomaatjes, Parmezaanse kaas en basilicum

  • Ravioli

    • € 13,50

    Pasta met romige champignon-truffelsaus en parmezaanse kaas